Life / Personal Coach Leiden

Een Life Coach kan worden gebruikt bij diverse levensvraagstukken en problemen die een mens tegen kan komen in zijn of haar leven. Hieronder een aantal voorbeelden:

  1. Je hebt behoefte aan wat meer orde en rust in je leven
  2. Je komt al tijden niet verder met het aanpakken van een probleem
  3. Je wilt eens sparren over waar je staat in je leven
  4. Je hebt last van pijn of verdriet en je hebt niet het gevoel dat het minder wordt
  5. Je wil graag wat meer plezier krijgen in je leven
  6. Je voelt je niet gelukkig maar weet niet goed waardoor dit komt
  7. Je ervaart sleur in je leven
  8. Je bent op zoek naar meer zingeving

Als jouw personal coach ben ik niet diegene die jou gaat vertellen hoe het moet. Ik begeleid je om de verschillende manieren waarop jij handelt, inzichtelijk voor je te maken. Ik stimuleer jouw zelfverantwoordelijkheid zodat jij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling verder kunt uitbouwen.

Aan de hand van de ‘coachvraag’ wordt jij begeleid om het beste in jezelf naar boven te halen zodat je deze kwaliteiten kunt benutten én verder kunt ontwikkelen. Wanneer jij weet wat je écht belangrijk vind, dan kun je bewuste keuzes gaan maken en werkelijk in het veranderproces stappen. Je gaat dan op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Daarbij is het nodig dat je jezelf vragen durft te stellen, eerlijk durft te zijn en de bereidheid hebt om oude patronen die niet meer dienen, los te laten.

Wanneer je in een moeilijke situatie zit, dan is het vaak niet eenvoudig om jouw houding te veranderen door simpelweg een- of tweemaal een bepaalde nieuwe gedachte aan te nemen. Nee, het is een leerproces van oefening en gewenning dat je in staat stelt om met de situatie om te gaan. Verandering kost tijd.

Door de levenservaring die ik heb opgebouwd -in combinatie met een goed ontwikkelde intuïtie en een groot inlevingsvermogen – ben ik in staat om goed op te vangen wat er werkelijk in jou speelt. Dan vind ik het verder ook heel belangrijk dat jij je bij mij op het gemak voelt. Alleen dan kun je jezelf naar mij toe openen en vol vertrouwen aan de sessie beginnen.