Therapeut Sergei Malkin

Ik, Sergei Malkin (1972), ben professioneel opgeleid tot therapeut bij het Phoenix Opleidingen te Utrecht, Nederland. Ik ben geregistreerd lid van de NVPA, de Nederlandse beroepsvereniging voor psychologen, psychosociale therapeuten en agogen. (lid nr 101699)

In mijn loopbaan en levensloop heb ik mij laten leiden door nieuwsgierigheid, moed en intuïtie. Ik weet van vallen, opstaan en verandering.

Ik ben geboren en getogen in Moskou, ten tijde van Sovjetunie. Daar heb ik een universitaire studie in vreemde talen gevolgd. Tijdens mijn studie raakte ik gefascineerd door  taal en menselijke communicatie en werd mijn nieuwsgierigheid naar verschillende culturen verder geprikkeld. Deze studie maakte de weg vrij voor een reis naar het buitenland. Op mijn negentiende heb ik – geleid door mijn nieuwsgierigheid en bevrijdingsdrang – mijn ouderlijk huis en Rusland verlaten, om er pas acht jaar later weer voor het eerst terug te keren.

In Nederland heb ik verschillende studies gevolgd, zoals internationale betrekkingen, bestuurskunde en sociologie. Ik heb vervolgens ruim tien jaar gewerkt in adviesfuncties bij de Nederlandse overheid en als projectleider in de non-profit sector. In die periode  ben ik verder geïnteresseerd geraakt in menselijke interacties en wat mensen beweegt.

Tijdens een managementtraject maakte ik kennis met verschillende therapeutische werkmethoden (zoals NLP, Gestalt, etc.). Ik heb daarna verschillende opleidingen op het gebied van psychologie gevolgd om mijn eigen zoektocht en levensloop te onderzoeken. Deze studies hebben mij geholpen mijn kindertijd, mijn immigratie, en de verliezen en veranderingen in mijn leven opnieuw te bekijken en een plek te geven. Mijn leerweg heeft mij ten slotte geïnspireerd en geëquipeerd om professioneel met mensen  te gaan werken.

Ik heb enkele jaren ervaring met professionele begeleiding op het gebied van therapeutische hulpverlening en zingeving. Sinds 2011 is mijn praktijk ook gevestigd in Barcelona.

Neem gerust contact met mij op om te zien wat ik voor je kan betekenen.

therapeut-sergei-malkin