Cliënten vertellen over mij

Therapie Leiden
5 / 5 sterren - Ik ben nog steeds zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen vorig jaar als iemand die als ‘helper’ een tijdje heeft meegelopen. Ik denk nog bijna dagelijks aan de lessen met jou en het actief toepassen leert me ongelofelijk veel. Het brengt me een steeds rijker en liefdevoller leven, met mezelf en met anderen, privé en professioneel.
Therapie Leiden
5 / 5 sterren - Onder begeleiding van Sergei heb ik stap- voor -stap het issue ontrafeld, waarbij ik een flink aantal nieuwe inzichten heb opgedaan. Ik ben door de vragen en suggesties van Sergei geholpen om de problematiek van verschillende hoeken te bekijken en mijn eigen aandeel daarin te herkennen stelt Brecht gerichte en verkennende vragen, spiegelt en geeft concrete adviezen.
Therapie Leiden
5 / 5 sterren - Er heerste vanaf het begin een ongedwongen en open sfeer. Op meerdere manieren werd er geprobeerd om tot antwoorden te komen. Ik vind dat je betrokken en actief met ons werkte. Doordat jij jouw eigen ervaringen in sommige opzichten met ons deelde, werden sommige aspecten ook herkenbaar. Ik wil je nog eens heel erg bedanken voor je hulp. Ik heb echt het gevoel dat het ons weer dichter bij elkaar heeft gebracht maar ook dichter bij ons zelf. Ik hoop ook dat, wanneer er weer eens iets voorkomt waar we zelf niet uitkomen, we weer bij jou terecht kunnen.
Therapie Leiden
5 / 5 sterren - Ik heb Sergei leren kennen als een bijzonder fijn mens en bekwame psychosociaal therapeut. Hij neemt op een prettige en liefdevolle manier tijd voor je, zodat je je uitgenodigd voelt een kijkje te nemen in je ziel. Met beide benen op de grond en met een stevige aanpak gaat Brecht te werk. Verwacht geen pleister op je wonden, Brecht legt er namelijk de vinger op. Dat is niet alleen effectief, het is op een prettige manier spannend. Zo wordt een proces van groei iets om naar te verlangen.
Therapie Leiden
5 / 5 sterren - Ik ben onder de indruk van Sergei’s kennis van theoretische kaders en werkvormen. Verwacht ook hier geen standaard vragen en opdrachten, maar laat je verrassen op de reis naar je binnenwereld.